OM VINDEREN SENIORSENTER

Seniorsenter er sentralt plassert ved Vinderentorget og T-banestasjonen. Senteret drives av Nasjonalforeningen for folkehelsen, Oslo fylkeslag. Driften dekkes delvis av Vestre Aker bydel, resten ved gaver og egne inntekter. Takket være innsatsen fra nesten 100 frivillige med- arbeidere og tre ansatte har vi et aktivt og levende senter som er godt besøkt. Intensjonen er at vi skal ha et bredt lavterskeltilbud og være en sosial arena for seniorer i alle aldre. Gjennom mange ulike aktiviteter som seniorsenteret tilbyr, finner du kanskje noe som interesserer deg. Stikk gjerne innom og be om informasjon og en omvisning. Vi ønsker å være her for deg, velkommen!

Grete Singstad Paulsen, Daglig leder

Mette Berents, Leder Brukerrådet

Frivillige hjelpere

Fordelene med frivillig arbeid er mange. To til tre timer i uken med frivillig arbeid kan gi eldre mennesker bedre helse. Frivillig arbeid ved senteret kan være å utføre praktiske oppgaver på kontor, kjøkken eller ute i miljøet hvor brukerne av senteret møtes. Du kan være gruppeleder i samtale- eller aktivitetsgrupper, eller yte én-til-én-hjelp eller veiledning på et område du har kunnskap om. Ta kontakt hvis du har spørsmål og kom gjerne innom for en prat.

Brukerrådet

Brukerrådet er et rådgivende organ for daglig leder og sikrer bruker- medvirkning. Du kan henvende deg til ansatte eller til en av representantene i brukerrådet med ris og ros eller komme med forslag til foredrag og aktiviteter.

Medlemmer: Mette Berents, leder og representant for Vinderen helselag

Perpetua Azavedo, representant for brukerne

Mari Kulsvehagen, representant for de frivillige

Randi Arstal, representant for Vestre Aker Seniorråd

Varamedlemmer: Vararepresentant for helselaget skal velges senere i år.

Christina Wang-Norderud, vararepresentant for brukerne

Alf Skaug, vararepresentant for eldrerådet

Kari Lothe, vararepresentant for de frivillige